Rawat kekusaman di MyClinic

HELLO GAIS! Harini aku nak kongsikan pengalaman aku ke MyClinic di Ukay Boulevard, Melawati. Aku hanya walk in sebab aku nak mintak pandangan konsultasi dari pakar berkenaan kulit aku yang sedang terbakar especially kat dahi, dah macam garisan penamat aku tengok! kahkah Telek belek dan tenung, doktor bagitahu kulit aku …

Kaki SEPHORA

Kenapa SEPHORA? Macam aku, aku suka SEPHORA sebab semua ada kat situ. Aku ni jenis suka cuba dan cuba. Aku baca review minah sales, review blogger pasal sesuatu produk, aku akan pegi SEPHORA dan memburu! Kat SEPHORA ni kau boleh jumpa pelbagai jenis benda berkaitan dengan kecantikan. Dari perfume, penjagaan …