Memudahkan kehidupan

Haaa harini aku nak bercerita macam mana aku memudahkan kerja aku sebagai seorang ibu dan isteri!  Yass! Biasa kita dengar kaum ibu ibu ni penat kan, dengan kerja hakiki lagi, balik rumah nak kena jalankan tanggungjawab seorang ibu, seorang isteri pulak. Ya! Tak di nafikan penat weh. Tapi kat sini …

Rawat kekusaman di MyClinic

HELLO GAIS! Harini aku nak kongsikan pengalaman aku ke MyClinic di Ukay Boulevard, Melawati. Aku hanya walk in sebab aku nak mintak pandangan konsultasi dari pakar berkenaan kulit aku yang sedang terbakar especially kat dahi, dah macam garisan penamat aku tengok! kahkah Telek belek dan tenung, doktor bagitahu kulit aku …

Ceritera beg tangan

Aku sejenis spesis yang suka beli beg. Tak kisah lah, beg tarik ke, beg mekap , paperbag, beg untuk syiling, dan beg tangan. Asal nampak cantek aku beli, kadang aku bukan pakai. Aku tengok dan simpan. Haha Sekarang kegilaan aku pada beg tangan ni makin membuak buak bila aku duk …

Kaki SEPHORA

Kenapa SEPHORA? Macam aku, aku suka SEPHORA sebab semua ada kat situ. Aku ni jenis suka cuba dan cuba. Aku baca review minah sales, review blogger pasal sesuatu produk, aku akan pegi SEPHORA dan memburu! Kat SEPHORA ni kau boleh jumpa pelbagai jenis benda berkaitan dengan kecantikan. Dari perfume, penjagaan …