Biar Betul Kereta Ni Boleh Jalan Atas Dinding!

Zaman sudah canggih sekarang ni, macam-macam benda dan perkara boleh dilakukan. Siapa yang lambat atau tidak mahu ikut peredaran zaman pastinya akan ketinggalan.

Saksikan kereta terbaru buatan Mercedes di mana Michael Shumacher pelumba F1 adalah pemandunya berjaya melakukan aksi hebat dengan memandu melalui dinding.Bukan calang2 orang yang boleh melakukannya, silap haribulan masuk hospital ataupun nyawa boleh melayang jika silap percaturan.

Walau bagaimana pun ada juga segelintir individu sahaja yang sanggup menyahut cabaran sebegini.Jom saksikan aksi hebat ini… Sangat rugi jika anda melepaskan peluang dan tidak menonton kehebatan jaguh dunia F1 ini memandu.

Untuk mengetahui cerita selanjutnya sila tonton video ini sampai ke penghujung untuk informasi yang lengkap.Video di dalam web ini adalah untuk informasi dan hiburan semata mata. Sila scroll ke bawah untuk melihat video penuh mengenai kisah ini. Semoga anda mendapat manafaat atau terhibur dgn video-video yg kami sajikan di sini.

Terima kasih kerana sudi menonton.Jangan lupa like & share FB fanpage kami VIDEO Dan Hiburan Terkini seperti di bawah untuk lebih banyak video isu semasa, dunia hiburan dan gaya hidup terkini.

Sekian dan Terima kasih

Sila tonton video:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*